Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om SK Höjden Göteborg C-lag Herrar

Följ

C-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
SK Höjden Göteborg
Bandy
C-lag Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 SK Höjden 7 7 0 0 14
2 Hemsjö 6 3 1 2 7
3 Mölndal BK 4 2 0 2 4
4 Rosa 5 2 0 3 4
5 Kungälv SK 3 2 0 1 4
6 Bergums IF 3 1 1 1 3
7 Slottshov 1 0 0 1 0
8 Polisen 3 0 0 3 0
9 Vadsjön 4 0 0 4 0

Match

Slottshov

0 - 2
7 januari 2016
21:15

SK Höjden

Referat

Referat: Slottshov - SK Höjden

Segertåget fortsätter, nu tredje raka för SK Höjdens gladbandylag!

I ett för dagen riktigt vinterväder (-4 och snöfall) så klev Höjden ut med framgångens förväntningar på sina axlar. Idag stod Slottshov för motståndet och vem hittar vi där, om inte SK Höjdens A-lagstränare Jens "Jensa" Westlund? Han var för dagen iklädd nummer 14 i de självlysande dräkterna. Således stod det mer på spel än vinst då C-laget vill visa hur väl SK Höjdens spelsystem applicerats på denna nivå och inspirera övriga seniorlag att nå den framgång de förtjänar.

Första hälften av första halvlek spelas mestadels på Höjdens defensiva halva där Slottshov får en stor rad hörnor, som visserligen inte förvaltas alltför väl. Trots att spelet förlades där så var Höjdens defensivspel imponerande och motståndarna hölls på utsidan vilket också märktes i avsaknaden av klara målchanser från Slottshovs sida. Allteftersom halvleken forstskred så började Höjden åka mer skridskor. Detta resulterade i Höjdens första skott på mål, vilket inledde att Höjden började ta över matchen. Första halvlek slutade 0-0 men med känslan att Höjden var de som borde ha mest tillförsikt i andra.

Det tog ca 10 minuter in i andra halvlek innan Höjden lyckades låsa upp den något knepiga matchbilden med en individuell prestation. Jonas Öst bröt ett Slottshovsanfall halvägs ner på egen planhalva och med den framgångskänslan i magen tog han saken i egna händer: full fart framåt, rundade en 5-6 Slottshovare och tryckte in ett skott, snett från höger vid straffområdeslinjen, som letade sig in i målvaktens högra gavel. Mycket välförtjänt ledning!

Andra målet kom återigen på en stulen boll på egen planhalva, denna gång är de den andra Jonas som snor bollen och sätter fart framåt, dock tryter krafterna och Jonas känner sig nödgad att passa. Jakob kommer då lämpligt i mitten och får en pärla på bladet som han sedan vispar in bakom Slottshovsmålisen. Hurra 2-0 och glädje!

Annat att notera från andra halvlek var Henriks första skott på mål i Höjdenkarriären, Görans möjlighet vid ett öppet mål, samt Edvards mycket spännande hörnvarianter som i rimlighetens namn borde genererat minst två mål (ett räddades av en hjälm i första krysset och en brändes efter ett delikat instick till en helt fri Robin). Endast otur höll siffrorna nere.

Hur gick det för Jensa undrar kanske många? Jodå, han gled majestätiskt runt på Slottshovs mittfält och levererade smörpass till lagkamrater som kanske inte alltid kunde hantera godbitarna, alternativt togs ned brysk, bestämt och med hjältemod av Höjdens ärofylda krigare.

Tack alla för en bra insats och en rolig match!

Onwards and Upwards!


Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A Utv P
Jakob Sjöbäck 1 1 0 0 1
Jonas Östh 1 1 0 0 1
Jonas Edman 1 0 1 0 1
Edward Falk 1 0 0 0 0
Emil Lewandowski 1 0 0 0 0
Göran Lember 1 0 0 0 0
Henrik Leinerud 1 0 0 0 0
Jari Kesti 1 0 0 0 0
Robin Johansson 1 0 0 0 0
Sakarias Thronborg 1 0 0 0 0
Svante Adermark 1 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A Utv S IM P
Robert Andersson 1 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter S Skott på mål IM Insläppta mål P Poäng